•   
 • Stem op DWA/Argo Rabo Clubsupport

  Doe mee aan Rabo ClubSupport 2023 en stem op DWA/Argo!

  Let op: belangrijke informatie over het stemmen: De fout is hersteld!

  Heb je nog niet gestemd? Stem dan nu via de Raboapp of via de website van de Rabobank.

  Ons doel voor dit jaar: Investeren in onze vrijwilligers!

  Investeren in onze vrijwilligers betekent behoud van onze club. Onze club bestaat doordat we veel vrijwilligers hebben, zoals trainers, scheidsrechters en leden van veel commissies (kantine, jeugd/activiteiten, pr&communicatie, sponsor). Zonder hen kunnen we niet bestaan. Daarom willen we met het geld van Rabo ClubSupport een mooi aanbod doen van opleidingen, cursussen en bijscholing.

  Investeren in onze vrijwilligers is heel belangrijk, help je mee om dit doel tot een groot succes te maken? 

  Jouw stem is geld waard!
  Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen via de RaboApp of via raboclubsupport.nl. Vanaf vandaag 4 september t/m dinsdag 26 september kun je stemmen op clubs en verenigingen. Lid worden is gratis, maar kan alleen als je een betaalrekening hebt.

  Stuur dit bericht ook door naar familie, vrienden, collega's en andere bekenden in onze buurt (regio Noordenveld West Groningen). Hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die wij als club mogen ontvangen.

  Bedankt voor jullie support!

  Met sportieve groet,

  Bestuur KV DWA/Argo

   

  Let op: belangrijke informatie over het stemmen: De fout is hersteld!

   

   

  De Rabobank heeft haar ledenadministratie 'verbeterd'. Als lid van de Rabobank ben je nu misschien wel in een andere regio ingedeeld dan DWA/Argo. DWA/Argo (maar ook andere verenigingen en clubs in Winsum) zitten in de regio Noordenveld West Groningen. Nu kan het zijn dat jij als lid ineens bent ingedeeld in de regio Groninger Land. 

  Om te kunnen stemmen op DWA/Argo moet je helaas zelf bellen met de Rabobank (telefoon 088-7226600) om jouw regio handmatig te laten aanpassen in de regio Noordenveld West Groningen. We hebben geprobeerd om DWA/Argo te wijzigen van regio, maar dit is helaas nog niet mogelijk. 

   

 • 1 van pagina 4