•   
 • SponsorKliks.nl

   

  Met SponsorKliks kan je zelf een financiƫle bijdrage leveren aan DWA-Argo, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en DWA/Argo ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
  Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Media Markt, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar DWA/Argo. En nogmaals, het kost je niets extra.

  Wil je DWA/Argo ook GRATIS sponsoren?
  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van DWA/Argo. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op bovenstaande banner. 

  Hoe werkt het?
  Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van DWA/Argo. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert DWA/Argo hier direct van.

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch DWA/Argo weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor DWA/Argo is bedoeld. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert DWA/Argo niets op.

  Kijk op deze pagina naar alle deelnemende winkels.

  Dus als je een aankoop doet via internet ga dan eerst naar de pagina van DWA/Argo op Sponsorkliks.nl
  En ondersteun zo jouw club DWA/Argo!