• Patat eten!

  Op zaterdag 30 maart spelen de senioren van DWA/Argo alweer de laatste wedstrijd van het huidige zaalseizoen. Om het zaalseizoen op een leuke manier af te sluiten willen daarom net als voorgaande jaren met alle jeugdleden en kinderen van seniorenleden/vrijwilligers patat gaan eten. Dit zal zijn om 18.00 u in de kantine van de Ripperdahal in Winsum.

  Zaterdag 30 maart 19.00 DWA/Argo 1 - Spannum 1

  Voor het eerste van DWA/Argo wordt dit een zeer belangrijke wedstrijd in de strijd om promotie. Er moet worden gewonnen om op een gedeelde eerste plek te eindigen, zodat een beslissingswedstrijd om het kampioenschap noodzakelijk is. Bij de vorige ontmoeting tegen Spannum in Easterein werd er nipt verloren van de nummer twee in de ranglijst met 14-13, dus kunnen ze jullie aanmoediging goed gebruiken om dit keer debelangrijke punten om promotie in Winsum te houden.

  Zaterdag 30 maart 17.55 DWA/Argo 2 - Flamingo’s 3

  Ook voor het tweede staat er deze laatste speelronde nog veel op het spel in verband met lijfsbehoud in de derde klasse. Het jonge team waarvan een deel dit seizoen voor het eerst in de senioren speelt, heeft de vorige ontmoeting na een spectaculair duel in Buitenpost zeer verdiend gewonnen met 20 -22 en zal er ook deze wedstrijd alles aan doen om de punten naar zich toe te trekken.

  Zaterdag 30 maart 16.40 DWA/Argo 3 - Thrianta 2

  Eerder op deze middag speelt het derde als de nummer 3 van de competitie tegen Thrianta 2 de nummer 6 van de ranglijst. De vorige ontmoeting eindigde in een ruimte overwinning van DWA/Argo op vreemde bodem met 7 ?? 17. Dit goede resultaat zal proberen te worden geëvenaard in de eigen Ripperdahal.

  Zaterdag 30 maart 15.25 DWA/Argo 4 - Harkema 3

  Ook het vierde senioren team van DWA/Argo speelt deze dag de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie. Het vierde is nog in volle strijd om het kampioenschap en kan zich met winst op Harkema 3 kronen tot kampioen. De vorige ontmoeting eindigde 17-12 voor Harkema. Het vierde zal dus alles in het werk moeten stellen om de punten deze keer in de eigen hal te houden.

  In verband met het bestellen van de patat willen we graag weten hoeveel kinderen er mee-eten. Om mee te kunnen eten moet je je opgeven! Dit kan tot woensdag 27 maart.

  Opgave via:

  jc.dwargo@gmail.com

  Kosten: € 3,00 (incl drankje en kipnuggets)

  Groetjes van de jeugdcommissie.

 • 1 van pagina 5