•   
 • Geen korfbal t/m 31 maart door Corona virus

  UPDATE 12-03-2020 19:05

  Beste leden,

  Landelijk komen er steeds meer ziektemeldingen bij met betrekking tot het Corona-virus. Dit heeft tot gevolg dat er landelijke maatregelen zijn getroffen. Eén van deze maatregelen is dat evenementen met meer dan 100 personen tot 31 maart niet door mogen gaan. Ook moeten sociale contacten zoveel mogelijk worden beperkt. 

  Wij als bestuur van DWA/Argo hebben het welzijn en de gezondheid van de leden als prioriteit binnen de vereniging op dit moment. Daarom zijn wij genoodzaakt om de maatregelen ook binnen de vereniging door te zetten. Dit betekent dat met ingang van donderdag 12 maart alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast voor alle leden tot en met 31 maart.  

  Alle activiteiten binnen de vereniging zullen dus ook tot en met 31 maart afgelast worden. Dit betekent onder andere dat DWA/Argo Got Talent van 21 maart niet doorgaat. Er is al een nieuwe datum bekend voor DWA/Argo Got Talent. Dit is zaterdag 19 september 2020. Verdere informatie zal tegen die tijd volgen. 

  Voor vragen over de huidige of toekomstige maatregelen kan er contact op worden genomen met het bestuur via bestuur@dwa-argo.nl 

  Groeten namens het bestuur, Karen Oostmeijer. 

  Zie bericht KNKV: https://www.knkv.nl/nieuws/geen-korfbal-tot-en-met-31-maart

 • 1 van pagina 9