•   
 • Samenwerking met Fysio2fit

  Inloopspreekuur bij Fysio2fit
  DWA/Argo vindt het belangrijk om gezond en zonder blessures te korfballen. Daarom wordt er aandacht besteed aan een goede warming-up voorafgaand aan trainingen en wedstrijden. Voor het geval dat er toch blessures ontstaan, heeft de korfbalvereniging een samenwerking met Fysio2fit. 

  Fysio2Fit heeft elke maandag een inloopspreekuur van 17.00-17.30 uur op het Aanleg 1. Dit inloopspreekuur is bedoeld als screening van de blessure (max 10 min), hier vindt dus geen behandeling plaats. Het inloopspreekuur is kostenloos. Vergeet niet om ook voor het inloopspreekuur een afspraak te maken
  Uitbreiding inloopspreekuur: dinsdag 18:00 - 18:30 uur.

  Fysiotherapie - Behandeling
  Spelers en speelsters kunnen ook terecht bij Fysio2fit met blessures welke meer aandacht, onderzoek of behandeling nodig hebben. Voor alle bezoeken dient een afspraak te worden gemaakt, via 06-40566200 (appje of bellen). Fysiotherapie afspraken kunnen gemaakt worden op advies van de trainer of op eigen initiatief. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Behandelingen vallen onder reguliere fysiotherapie, vergoedingen hangen dan ook af van de polis van de verzekering.

  Meer informatie op fysio2fit.nl